Telefoon, Ipad of Tablet

Wanneer je een keer lange tijd in de bus, auto of op de boot zit, dan kun je heel makkelijk via de telefoon, Ipad of Tablet Blackjack spelen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld een verre reis moet maken als je op vakantie gaat. Telefoon Blackjack is vrij simpel te verkrijgen en kan je via het internet gemakkelijk spelen. Het is dus wel noodzakelijk dat je internet tot je beschikking hebt. Telefoon Blackjack is zowel voor de iPhone als Android smartphones geschikt. Telefoon Blackjack wordt voornamelijk via BigBang casino beschikbaar gesteld. Ook het verkrijgen van het spel is zeer gemakkelijk, net als de besturing via de telefoon zelf. Wanneer je naar de pagina gaat  van Bigbang, dan zie je op de site een grote QR code staan. Wanneer je deze scant met je smartphone, krijg je direct de link die je naar de mobiele website stuurt waar minstens vijfentwintig spellen te spelen zijn, zo ook telefoon Blackjack!

Het spel is nauwelijks verschillend met de computerversie. Alle grafische effecten zijn aanwezig net als de geluidjes en opties. Met de komst van tablets en de iPad, is het nog gemakkelijker om het spel te spelen aangezien je een iets groter scherm ter beschikking hebt ten opzichte van de telefoon. Maar naast het telefoon Blackjack is er natuurlijk nog veel meer te beleven. Wat dacht je van kraskaarten, diverse slotsmachines en niet te vergeten diverse kaartspellen. Het enigste wat je hoeft te doen is een spelersaccount aanmaken en inloggen met je gegevens. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je onbeperkt toegang tot deze geweldige spellen.

Telefoon Blackjack is vrijwel hetzelfde als de andere online versies alleen zijn er een aantal leuke extra bonussen die je kunt winnen! Dat maakt blackjack spelen op de telefoon, Ipad of Tablet een stuk interessanter. Maar de meeste die dit spel gaan spelen doen het meer voor tijdverdrijf. Het spel is overzichtelijk en binnen een paar minuten kan je de gratis demoversie uitproberen. Hier kun je goed oefenen en even kijken hoe deze telefoon Blackjack in zijn werk gaat. Voornamelijk is het een kwestie wennen aan de besturing, aangezien het spel voor de rest exact hetzelfde is als de pc versie.

Wanneer je genoeg hebt van de gratis demoversie, kun je binnen een paar minuten omschakelen naar de betaalde versie van dit zeer verslavende kaartspel. Zo kun je onderweg ook een gokje wagen en kans maken op prachtige geldprijzen. Wanneer je bent ingelogd kun je zelf je inzet bepalen, dit kan vanaf 1 euro tot maximaal 100 euro. Wanneer je dat hebt ingesteld kan je kiezen om te beginnen met kaarten delen, je inzet te verdubbelen, te splitsen of de kaarten vast te houden. Het was nog nooit zo eenvoudig om een spelletje Blackjack te spelen. Boven in het scherm zie je de balans. Dit zijn je tegoeden. Natuurlijk zal deze bij de demoversie altijd hoger zijn dan wanneer je met echt geld meespeelt aan een ronde telefoon Blackjack. Als je geld wint zie je dat de balans toeneemt en kan je na het spelen het geld laten overmaken naar je rekening die gekoppeld staat aan je spelersaccount.